Μενού Κλείσιμο
ICN - Blog, νέα για τις υπηρεσίες μας, την κατασκευή ιστοσελίδων, το Search engine optimization και το Digital marketing

Ανθρώπινο δυναμικό

Η ICN – Innovative Communication Networks πρακτικά καθώς και λειτουργικά αποτελεί ένα group συνεργαζόμενων επαγγελματιών και επιχειρήσεων με μεγάλη εξειδίκευση ανά τομέα αντικειμένου. Η διεύθυνση εργασιών ασκείται από τον Σύμβουλο πληροφορικής Σπύρο Κατσαντώνη. Στηρίζεται στη χρήση των νέων τεχνολογιών σε κάθε μορφή επικοινωνίας σε όλα τα στάδια παραγωγής. Οι συνεργάτες μας υιοθετούν στην πράξη την  εργασία μέσω απομακρυσμένων πλήρως εξοπλισμένων σταθμών εργασίας (τηλε-εργασία).

Η ICN πρώτη από όλους υιοθετεί η ίδια τον τρόπο εργασίας και τις λύσεις που προωθεί στους πελάτες της. Τα όποια προβλήματα και η επίλυσή τους αποτελούν για εμάς τεχνογνωσία που εφαρμόζουμε σε όλες τις λύσεις που προτείνουμε.

Στο ανθρώπινο δυναμικό της ICN, η πείρα κάνει τη διαφορά!

Η πείρα κάνει τη διαφορά

Μέσα από την πείρα που έχει αποκτήσει στα χρόνια λειτουργίας της, η ICN μπορεί και είναι σε θέση να προτείνει λύσεις για κάθε ανάγκη ή πρόβλημα της σύγχρονης μηχανογραφημένης επιχείρησης. Κάθε στέλεχος – συνεργάτης είναι πρωτίστως Σύμβουλος πληροφορικής που προσφέρει την τεχνογνωσία και μεθοδολογία του σε κάθε επιμέρους τμήμα του συνολικά παραγόμενου έργου. Η πείρα που έχει αποκτηθεί έως τώρα αποτελεί το μεγάλο και σίγουρο σύμμαχο της ICN. Για το λόγο αυτό μπορεί και προτείνει λύσεις τεχνικά εφικτές πάντα σε λογικό κόστος χωρίς να κάνει υποχωρήσεις στον παράγοντα ποιότητα.

Διάρθρωση

Η ICN, υλοποιείται μέσω μίας διάρθρωσης τριών τομέων:
α) Διοικητικός τομέας (Διοίκηση – οργάνωση – έρευνα),
β) Τεχνικός τομέας (Μηχανογράφηση, Δημιουργικό, Τεχνική υποστήριξη), υπεύθυνος 
Κατσαντώνης Σπύρος,
γ) Τομέας Πωλήσεων (Πωλήσεις, Διαφήμιση, Προώθηση υπηρεσιών).

Θέσεις εργασίας - Συνεργασίες

Ελάτε σε επαφή με την ICN αποστέλλοντας το βιογραφικό σας. Η ICN αναπτύσσεται και αναζητά πάντα νέους συνεργάτες στους παρακάτω τομείς. Μας ενδιαφέρουν συνεργασίες σε επίπεδο ελεύθερων επαγγελματιών με αντικείμενα εργασίας συναφή με την κατασκευή ιστοσελίδων, SEO και Digital marketing.

Τεχνικές Υπηρεσίες – Δημιουργικό Εάν έχετε τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της Πληροφορικής με έμφαση στην υλοποίηση εφαρμογών Πολυμέσων και Internet με χρήση εργαλείων – Microsoft, Adobe, Corel κ.λ.π., μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την ICN (αποστέλλοντας το βιογραφικό σας) χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση: tech@icn.gr.

Πωλήσεις Εάν έχετε πείρα στις πωλήσεις υπηρεσιών Internet, Εφαρμογών πολυμέσων ή/και υπηρεσιών πωλήσεων προϊόντων πληροφορικής (hardware και software) επικοινωνήστε με την ICN (αποστέλλοντας το βιογραφικό σας) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sales@icn.gr.

Θέλετε να συνεργαστούμε;

Σας ενδιαφέρει η κατασκευή Εταιρικής ή προσωπικής Ιστοσελίδας, eShop και υπηρεσίες Digital marketing; Επικοινωνήστε μαζί μας, αναφέροντας το στόχο σας. Χωρίς καμία δέσμευση, καμία προκαταβολή, καμία ευθύνη. Απλά συζητήστε μαζί μας και θα καταλάβετε αμέσως ότι βρήκατε τον κατάλληλο συνεργάτη.

Scroll Up